Voinko lähettää laskun mukana liitetiedostoja Connectorin avulla?

Kyllä voit, joko:

a) lähettämällä laskut manuaalisesti napilla "Manuaalilähetys", jossa valitaan ensin laskun XML-tiedosto ja sen jälkeen liitteet. HUOM! Toimii vain Finvoice-muotoisilla laskuilla. Katso kohta b) jos lähetät laskuja muussa formaatissa.
XML-tiedoston jälkeen kysytään ensin laskun kuvaa erikseen, jos sitä ei ole voi kohdan ohittaa painamalla peruuta, ja tämän jälkeen valitaan mahdolliset liitteet.

b) automaattilähetyksellä, niin että lasku pakataan zip-tiedostoon ja tallennetaan normaalisti Out-kansioon.
Pakatussa zip-tiedostossa .xml-tiedosto on itse lasku, samalla nimellä oleva .pdf on laskun kuva ja kaikki muut tiedostot liitteitä. Eli zip-tiedoston sisältö voisi olla esim: lasku1001.xml, lasku1001.pdf, liite1.pdf