Maventa Connector ei asennu tai kaatuu käynnistettäessä

• Ottakaa yhteys ATK-tukeenne ja pyytäkää admin-oikeudet Maventa Connectorin asennukseen ja käyttöön
  • Varmistakaa, että käytätte Maventa Connectorin uusinta versiota. Uusimman version voitte ladata ja asentaa Maventan kotisivuilta
  • Maventa Connectorin asennuksessa ja käytössä on havaittu ongelmia Windows Small Business Server 2003 ja 2008 -ympäristöissä. Ottakaa yhteyttä Maventa Supportiin ja autamme teitä Connectorin asennuksessa
  • Mikäli Connector kaatuu käynnistettäessä voitte kokeilla poistaa asetustiedoston ja tehdä asetukset uudelleen. Sammuttakaa ensin Connector ja poistakaa sen jälkeen asetustiedosto. Asetustiedoston (config.xml) paikka riippuu hieman Windows versiosta:
    • Windows Server 2003 ja XP:
      C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Maventa Connector
    • Vista ja Windows 7:
      C:\ProgramData\Maventa Connector
    • Windows 10:
      C:\ProgramFiles\Maventa Connector

Mikäli ongelmat jatkuvat, olkaa yhteydessä Maventa Supportiin.