Maventa Connector asennus Windows 8 käyttöjärjestelmään

Jos käytössäsi on Windows 8 käyttöjärjestelmä, normaalin asennustiedoston asentaminen antaa virheen Levytila täynnä / Not enough disk space. Lataa silloin päivitetty versio.

1. Lataa alla oleva asennustiedosto (maventa_connector_installer_1.2.4939.exe). Vanhemmat versiot eivät suostu asentumaan Windows 8 käyttöjärjestelmässä.
  2. Aja asennustiedosto ylläpitäjänä (Run as administrator)
  3. Jos saat asennuksen loppuvaiheessa virheen "Parser returned error 0xC00CE508" niin alla oleva ohje auttaa. Muista ottaa varmuuskopio esim. koko kansiosta, tämä tehdään omalla vastuulla.
  • Mene hakemistoon C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\CONFIG
  • Etsi tiedosto "machine.config". Vaihda tiedoston nimeksi "machine.config.old".
  • Nimeä "machine.config.default" tiedosto uudellen "machine.config":ksi, joka löytyy samasta hakemistosta kuin "machine.config".
  • Käynnistä Connector asennus ylläpitäjän tunnuksella (Run as administrator).