Maventa Connector palvelua suorittavan käyttäjän vaihtaminen

Jos ette halua suorittaa(ajaa) sovellusta pääkäyttäjänä eli järjestelmävalvojana niin voitte vaihtaa tätä seuraamalla seuraavia ohjeita:

• Connector-palvelua ajavan käyttäjän voi vaihtaa Windowsin palvelunhallinnasta
  • Käynnistä/Aja 'services.msc', vakiona käyttäjä on "Local System Account"
  • Huomio, että käyttäjä tulee olla sellainen jolla on täyden oikeudet Connectorin asennus kansioon ja kansioihin joita se tarkkailee.