Finvoice laskujen tiedostonimet eivät täsmää

Jos vastaanotat laskuja Finvoice-muodossa voit pakottaa vastaanotettujen laskujen tiedostonimet yhtenäisiksi (eli XML ja PDF samalla nimellä) muuttamalla Connectorin asetustiedostoa esim. Muistio-ohjelmalla.

Asetustiedoston (config.xml) paikka riippuu hieman Windows versiosta:

• Windows Server 2003 ja XP: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Maventa Connector
  • Vista ja Windows 7: C:\ProgramData\Maventa Connector

Lisää a.o. rivi yrityksen tietojen yhteyteen, esim. "LastRec" elementin jälkeen:
<ConsistentFileNames value="True" />

Huom!

• Laskujen mukana mahdollisesti tulevat muut liitteet tulevat alkuperäisellä nimellä.
  • Jos käytössänne on asetus, että jokainen lasku tallennetaan omaan alikansioon niin laskun xml ja pdf nimetään laskunumeron mukaan
  • Jos taas jokainen lasku tallennetaan yhteen kansioon tulee laskun xml:n ja pdf:n nimeksi laskun yksilöllinen ID