Viitemaksulistan tuominen

Voit tuoda viitemaksuaineiston suoraan verkkopankista verkkolaskut.fi-palveluun. Tuominen onnistuu verkkolaskut.fi:ssä klikkaamalla "Tuo viitemaksulista" -painiketta, jolloin palvelu lukee aineiston ja täsmäyttää avoimet laskut saaduiksi sen perusteella. Verkkolaskut.fi tunnistaa myös osamaksut ja osaa ilmoittaa paljonko asiakas on vielä yhtiölle velkaa. Osamaksut jäävät odottamaan täyttä suoritusta, ennen kuin ne siirtyvät saaduiksi.

Viitemaksulistan tulee olla tekstitiedosto (.txt). Esimerkkitiedosto löytyy liitteenä. Tarkemmat tiedot siitä, miten saat viitemaksulistan yrityksesi pankkitilistä saat omasta pankistasi.