Miten voin vaihtaa käyttäjäni sähköpostiosoitteen?

Mikäli pääset kirjautumaan verkkolaskut.fi -tilillesi, luo ensin uusi pääkäyttäjä ja poista sen jälkeen vanha käyttäjä alla olevien ohjeiden mukaan. Mikäli et pääse kirjautumaan tilillesi, lähetä uusi tukipyyntö täältä: https://maventa.zendesk.com/anonymous_requests/new

Luo uusi pääkäyttäjä:

1. Mene sivulle ”Asetukset” > ”käyttäjät”
  2. Klikkaa ”Lisää uusi käyttäjä”, syötä uusi sähköpostiosoite, nimesi, ja valitse Valtuudet –kohtaan ”Yrityksen ylläpitäjä”
  3. Kirjaudu ulos
  4. Aktivoi uusi käyttäjä sähköpostiisi lähetettyjen ohjeiden mukaan

Poista vanha pääkäyttäjä:

1. Kirjaudu sisään uuden pääkäyttäjän tunnuksilla
  2. Mene sivulle ”Asetukset” > ”käyttäjät”
  3. Poista vanha pääkäyttäjä klikkaamaalla ”Poista käyttäjä”