Miksi en näe saapuneita ostolaskuja?

Tarvitset admin-oikeudet ostolaskujen näkemiseen.

Uusia laskuja haetaan aina sisäänkirjautumisen yhteydessä, haku on niin pitkään päällä, kun "5 seuraavaksi erääntyvää ostolaskua" -ikkunassa pyörii vihreä ympyrä. Joten jos olet saanut sähköpostiviestin saapuneesta laskusta mutta se ei vielä näy tililläsi, kirjaudu ulos ja uudelleen sisään. Laskun pitäisi nyt näkyä Laskuhallinta -sivulla kohdassa Ostolaskut.

Mikäli lasku ei näy ulos- ja sisäänkirjautumisen jälkeen, niin muuttakaa laskujen noudossa käytettävää aikaleimaa. Aikaleima määrittelee sen, miten kaukaa menneisyydestä asti verkkolaskut.fi-palvelu käy hakemassa ostolaskuja. Aikaleimaa pääsee muokkaamaan kohdassa Asetukset > Lisäasetukset > Laskujen vastaanotto > Ostolaskujen noudon aikaleima.

Jos lasku ei tämänkään jälkeen tule näkyviin järjestelmään, voi ongelma johtua siitä että käyttämäsi käyttäjätunnus ei saa yhteyttä yrityksen Maventa-tilille. Ilmoita tässä tapauksessa sähköpostiosoite jota käytät kirjautumiseen, niin voimme tarkistaa käyttäjätunnuksen asetukset täältä käsin. Lähetä viesti osoitteeseen support@maventa.com taustatiedoin.

Hakuominaisuuden ongelmakohdat on tiedossa, mutta ainakaan toistaiseksi tähän ei ole tulossa muutosta.