Mikä on API-avain ja mitä sillä tehdään?

API-avain on muuttumaton yksilöllinen tunniste, jota käytetään tunnistamaan ja valtuuttamaan Maventa-tilisi käyttöä. API-avaimen avulla Maventa ja taloushallinto-ohjelmistosi voivat ns. "keskustella keskenään".
Taloushallinto-ohjelmistostasi riippuen API-avain joko siirtyy ohjelmistoosi automaattisesti rekisteröinnin yhteydessä, tai sitten sinun tulee kopioida se ohjelmistosi asetuksiin. Tarkista tämä ohjelmistotoimittajaltasi tai heidän julkaisemista Maventa ohjeista. Alla linkit muutamiin niistä:

API-avaimen näet kirjautumalla sisään Maventa tilillesi ja valitsemalla Asetukset. Näet tällöin API-avaimen sekä yrityksesi UUID:n.

API-avain ja UUID