Ensimmäisen käyttökerran opas

Kirjautuessasi palveluun ensimmäistä kertaa sinun täytyy määritellä tilin asetukset. Voit kuitenkin muuttaa tietoja tarvittaessa myöhemmin.

1. vaihe: Postiosoite

• Täytä yrityksen osoitetiedot

2. vaihe: Yleisasetukset

• Täytä yrityksen sähköpostiosoite (Company email) sekä laskutuksen sähköpostiosoite (Invoice email). Lähetämme ilmoitukset saapuneista ostolaskuista laskutus sähköpostiin. Mikäli laskutus sähköpostia ei erikseen määritellä, lähetetään ilmoitukset saapuneista laskusta yrityksen sähköpostiosoitteen. Voit myös estää ilmoitukset saapuneista laskuista.
  • Aktivoi tulostuspalvelu, mikäli haluat ottaa tulostuspalvelun paperilaskuille käyttöön. Valitse myös kirjeluokka, economy tai priority.

3. vaihe: Verkkolaskujen vastaanotto

• Valitse, haluatko vastaanottaa verkkolaskuja Maventa tilillesi

Maventa-tilisi on nyt käyttövalmis!

<< Palvelun käyttöönotto Sisäänkirjautuminen >>

Päivitetty 26.10.2015 / TB