Voinko lähettää laskujen mukana liitetiedostoja?

Voit lähettää laskujen mukana liitetiedostoja muualle kuin pankkiverkkoon.

Liitetiedoston maksimikoko on 5MB  ja Maventasta lähetettäessä enimmäismäärää ei ole. Verkkolaskut.fi:stä lähetettäessä liitteiden enimmäismäärä on 5 kpl. Liitteen nimessä saa vain olla kirjaimet a-z, numerot 1-9, sekä merkit . ja _ eli tiedoston nimessä ei saa esiintyä välilyöntejä, erikoismerkkejä, eikä kirjaimia å,ä,ö. Tiedostonimen pituus saa olla max. 50 merkkiä.

Sallitut liitetiedostot ovat *.pdf; *.doc; *.xls; *.tif; *.jpg; *.gif; *.txt; *.xml, *.xsl; *.html; *.htm

Pankkiverkon teknisistä rajoitteista johtuen pankkiverkkoon ei mene laskun kuvaa, eikä sinne voida lähettää liitetiedostoja. Kuitenkin, jos vastaanottajan verkko ei tue liitetiedostoja, niin Maventa poistaa automaattisesti liitetiedostot verkkolaskulta mutta liittää verkkolaskutiedostoon uniikin linkin, jota seuraamalla vastaanottaja voi käydä noutamassa liitetiedostot Maventan laskun esilläpitopalvelusta.

Liitetiedostot eivät myöskään välity, mikäli lähetät laskun paperisena

Päivitetty 26.10.2015 /TB