Sain virheviestin "Useita vastaanottajia löydetty". Mitä teen?

Virhe johtuu todennäköisesti siitä, että laskulla on joko ollut puutteelliset tai virheelliset verkkolaskutustiedot. Jos esim. operaattoritieto puuttuu laskulta, Maventa pyrkii täyttämään nämä tiedot. Mikäli vastaanottajalle kuitenkin löytyy useampi vastaanotto-osoite, laskua ei pystytä lähettämään verkkolaskuna, sillä Maventa ei tiedä minne laskua pitäisi toimittaa. Tällöin laskun lähettäjä saa sähköpostiinsa seuraavan virheviestin:

Laskun lähetys epäonnistui

Laskuanne (nro) ei voitu lähettää.

Syy virheeseen:
Useita vastaanottajia löydetty.

Sinun tulisi tällöin korjata/täydentää vastaanottajan verkkolaskutustietoja ja lähettää laskun uudelleen.

Voit myös ottaa toiminnon Aseta lasku pitoon kun useita vastaanottajia käyttöön kirjautumalla Maventa -tilillesi osoitteessa https://secure.maventa.com/login ja menemällä kohtaan Asetukset > Yrityksen tiedot. Rastita kohta Aseta lasku pitoon kun useita vastaanottajia ja klikkaa Päivitä. Tällöin saat virheviestin sijaan sähköpostiviestin, jossa on linkki jota klikkaamalla pääset valitsemaan minne laskua tulisi lähettää.

Päivitetty 26.10.2015 /TB