Virheessä olevan laskun uudelleen lähettäminen/reitittäminen

Voit reitittää virheessä olevan laskun uudelleen itse Maventa -tilin kautta:

1. Kirjaudu palveluun https://secure.maventa.com
  2. Valitse "Laskut" -välilehti ja sieltä "Lähetetyt" -välilehti
  3. Etsi virheessä oleva lasku, jonka haluat reitittää/lähettää uudelleen
  4. Paina "Näytä lasku" paniketta nähdäksesi laskun tiedot
  5. Rullaa alaspäin ja paina "Reititä lasku uudelleen" painiketta
  6. Valitse kuinka haluat lähettää laskun uudelleen:
    • E-Lasku
    • Sähköposti
    • Tulostuspalvelu

7. Täytä puutteelliset tai muuttuneet tiedot ja paina "Reititä lasku uudelleen"

Nyt lasku on lähetetty uudelleen haluaamaasi reittiin.