Miten vaihdan yritykseni sähköpostiosoitteen?

Yrityksen sähköposti on yrityksen yleinen yhteysosoite, joka myös näkyy laskujen tiedoissa. Osoitteen voit vaihtaa kirjautumalla Maventa tilillesi osoitteessa https://secure.maventa.com/login ja menemällä kohtaan Asetukset > Yrityksen tiedot.

Yrityksen tiedoissa on myös Laskutus sähköposti, joka on se osoite johon ilmoitus saapuvasta laskusta lähetetään. Jos laskutusosoitetta ei ole määritetty, lähetetään ilmoitus yrityksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen. Voit myös estää ilmoituksen lähettäminen ostolaskuista kokonaan.