Asetukset

Pääset tarkastelemaan yrityksen asetuksia klikkaamalla "Asetukset"-linkkiä, joka näkyy kirjautumisen jälkeen selaimen oikeassa yläkulmassa.

Asetukset-sivulta pääset tarkistamaan käyttäjätunnuksesi API-avaimen (käyttäjän tunnistetieto) sekä yrityksen Maventa UUID:n (yrityksen tunnistetieto).

API-avain on tärkein ja tarvitaan aina. Yrityksen UUID on tarpeellinen ainoastaan jos sinulla on käyttöoikeus useampaan yrityksen samalla käyttäjätunnuksella. Kysy ohjelmistosi valmistajalta tarkempia ohjeita siitä mihin avaimet syötetään.

<< Sisäänkirjautuminen Asetukset: Yrityksen tiedot >>