Asetukset - Sähköpostiasetukset

Maventassa on eri kohtia mistä hallinnoidaan yrityksen sähköpostiosoitteita.
Kohdasta Asetukset -> Yrityksen asetukset -> Yrityksen tiedot löydät yrityksen sähköpostiosoitteen ja laskutussähköpostiosoitteen.

Yrityksen sähköposti on yrityksen yleinen yhteysosoite ja näkyy myös laskujen tiedoissa. Laskutussähköposti on se osoite johon ilmoitus saapuvasta laskusta lähetetään. Jos laskutusosoitetta ei ole määritetty, lähetetään ilmoitus yrityksen yleiseen sähköpostiosoitteeseen. Voit myös estää ilmoituksen ostolaskuista kokonaan ottamalla pois ruksin kohdasta 'Ilmoita ostolaskuista sähköpostiin'.​

Samasta kohdasta voit myös ilmoittaa yhteyshenkilön, raporttisähköpostiosoitteen sekä estää kaikki sähköposti-ilmoitukset.
Yhteyshenkilöä ja sähköpostiosoitetta käytetään Maventan asiakkaille sähköpostitse lähetettävässä verkkolaskun saapumisilmoituksessa​​

Kohdasta Asetukset -> Yrityksen asetukset -> Laskujen lähettäminen hallinoit virheilmoitusten sähköpostiosoitteita.
Normaalisti ilmoitukset laskunvälitysvirheistä lähetetään laskun luoneen käyttäjän sähköpostiin. Voit lisätä yhden tai useamman (eroteltuna pilkulla) sähköpostiosoitteen jonne virheilmoituksen lähetetään. Voit myös estää ilmoituksen lähetyksen laskun luoneen käyttäjän osoitteeseen.​

Käyttäjä pystyy myös kohdasta Asetukset -> Omat asetukset -> Tiedot estämään laskutustapahtumien sähköpostiviestit sekä kaikki sähköpostiviestit.