Miltä näyttää laskun vastaanottaminen sähköpostiin?

Laskun vastaanottaja saa sähköpostiviestin, jossa näkyy laskun lähettäjän tiedot ja laskun eräpäivä. Viestissä olevaa linkkiä klikkaamalla vastaanottaja pääsee katsomaan laskun tietoja ja valitsemaan, haluaako hän hyväksyä tai hylätä laskun.

Laskun hyväksymisen jälkeen vastaanottaja pääsee näkemään laskun maksutietoja sekä lataamaan laskun koneellensa haluamassaan muodossa (PDF tai XML), tai tilaamaan laskun paperilaskuna.

Sähköpostilaskun noutaminen ei vaadi sisäänkirjautumista tai Maventa-tiliä.

Lisää tietoa sähköpostilaskusta täällä.