Miten päivitän laskutusosoitteeni Maventassa?

Jos olet aktivoinut verkkolaskujen vastaanoton Maventa tililtä, lähetämme laskun Maventan palveluiden käytöstä suoraan verkkolaskutilillesi. Mikäli et ole aktivoinut verkkolaskujen vastaanottoa, laskutamme yritystäsi niiden tietojen perusteella jotka olet antanut avatessasi Maventa tilin.

Mikäli myöhemmin haluat muuttaa laskutusosoitettasi voit tehdä sen kirjautumalla Maventa tilillesi, ja valitsemalla Asetukset > Laskutustiedot. Täällä voit päivittää ja tallettaa haluamasi laskutusosoitteen neljästä eri vaihtoehdosta (Maventa-tili, sähköposti, postiosoite tai e-lasku muulle kuin Maventa tilille). Lähetämme laskun ensisijaisesti osoitteeseen jonka tallennat käyttöliittymässä.

Muistathan tiedottaa myös muita toimittajiasi kuin Maventaa laskutusosoitteesi muutoksista.