Transaktiolistan (laskutusperuste) käsitteleminen Excelillä

Alla olevilla ohjeilla saat muutettua teksitiedoston Excel -muotoon Mac-koneella (sama ominaisuus löytyy myös Excelin Windows versiosta):

1. Lataa tiedosto, ja avaa se excel -muodossa (open with > excel) (kuvaruutukaappaus 1)

2. Valitse A -sarake klikkaamalla A:ta

3. Avaa Data -välilehti ja valitse Text to Columns (kuvaruutukaappaus 2)

4. Valitse vaihtoehdoista Delimited > Next ja Comma > Finish (kuvaruutukaappaus 3 ja 4)

5. Tallenna tiedosto excel muotoon

Tiedot ovat nyt omissa sarakkeissaan, joten tietojen käsittely helpottuu ja luettavuus paranee!

Mikäli käytät Windows-konetta, tarkemmat ohjeet löydät tämän kirjoituksen liitteistä.