Koontilasku yrityksen tapahtumista laskutusyritykselle

Maventa-tilin asetuksista voit käydä valitsemassa laskutettavan yrityksen, mikäli yrityksen verkkolaskutapahtumista tulisi laskuttaa esimerkiksi tili- tai isännöintitoimistoa. Laskutusyrityksen voit asettaa vain saman käyttäjätunnuksen alla oleville yrityksille eli kyseinen käyttäjätunnus tulee löytyä kaikkien koontilaskulle lisättävien yritysten alta.

Laskutusyrityksen voi asettaa Maventa-tililtä kohdasta Asetukset > Laskutustiedot > Toimitustapa > Laskutus laskutusyrityksen kautta. Laskutusyritys -alasvetovalikosta näet kaikki yritykset, joihin sinulla on oikeus. Valitse listalta haluttu laskutusyritys ja tallenna asetus klikkaamalla Tallenna.

Muutokset tulee tehdä erikseen jokaiselle yritykselle, jotka halutaan laskuttaa laskutusyrityksen laskulla. Jos halut useampia yrityksiä samaan laskuun, klikkaa Valitse yritys -linkkiä oikeasta yläkulmasta ja valitse listalta yritys, jolle teet samat muutokset laskutustietoihin.

Valitun laskutusyrityksen voit vaihtaa valitsemalla toisen yrityksen listalta ja tallentamalla valinnan klikkaamalla Tallenna. Mikäli haluat poistaa laskutusyrityksen kokonaan, se tulee tehdä valitsemalla Poista laskutusyritys > Tallenna. Huomaa, että laskutustavan vaihtaminen ei poista laskutusyritystä, vaan se tulee poistaa erikseen valinnan kautta.