Miten lähetän laskun huomautettavaksi tai perittäväksi?

Voit lähettää asiakkaillesi huomautuksia tai lähettää laskut perintään seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Maventa tilillesi osoitteessa https://secure.maventa.com/login
  2. Mene Laskut -sivulle ja klikkaa vasemmassa valikossa olevaa Lähetä perintään. Saat listan avoimista laskuista
  3. Valitse laskut, joista haluat lähettää huomatuksen tai jotka haluat lähettää perintään
  4. Kun olet valinnut huomautukseen tai perintään siirrettävät laskut, paina Lähetä perintään tai Lähetä huomautus nappia ja ko. laskut siirtyvät perintään tai huomatukseen, riippuen kumpaa nappia olet painanut

Jos Lähetä perintään linkkiä ei näy, klikkaa sivun ylälaidassa olevaa Asetukset, valitse vasemmasta valikosta Yrityksen tiedot, vieritä sivua alaspäin ja tarkista, että ruutu "Duetto Group perintäpalvelu aktivoitu" on rastitettu.

Huom! Jos käytät verkkolaskut.fi -palvelua ja saat virheilmoituksen "Käyttäjätunnus ja salasana eivät täsmää", tilaa uusi salasana Maventa -palveluun. Käyttäjätunnus on sama verkkolaskut.fi- ja Maventa -palvelussa mutta salasana voi olla eri. Ohjeet salasanan tilaamiseen löydät täältä

Perintäpalvelu
Valitsemasi laskut siirtyvät suoraan Maventa-tililtäsi vapaaehtoiseen perintään. Perintäpalvelun toteuttaa Visma Duetto. Palvelussa ei ole käyttöönotto-, vuosi- tai toimeksiantomaksuja. Jos lähetät perintätoimeksiantoja ensimmäistä kertaa, saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset rekisteröitymään Visma Dueton palveluiden käyttäjäksi ja vahvistamaan toimeksiantosi.

Huomautuspalvelu
Valitsemasi laskut siirtyvät suoraan Maventa-tililtäsi huomautuspalveluun. Huomautuspalvelun toteuttaa Visma Duetto. Palvelussa ei ole käyttöönotto-, vuosi- tai toimeksiantomaksuja. Huomautuksen jälkeen edelleen maksamattomat laskut siirtyvät vapaaehtoiseen perintään. Jos lähetät huomautustoimeksiantoja ensimmäistä kertaa saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset rekisteröitymään Visma Dueton palveluiden käyttäjäksi sekä hyväksymään palvelun hinnoittelun ja vahvistamaan toimeksiantosi.

Mikäli et saanut vahvistusviestiä, ota yhteyttä Visma Dueton asiakasplaveluun: asiakaspalvelu@vismaduetto.fi
Lisää tietoa: www.vismaduetto.fi

Yksityiskohtaisemmat ohjeet löydät PDF-tiedostosta: