Miten voin käyttää Maventan palveluja suoraan Pupesoft taloushallinto-ohjelmistostani käsin?

Pupessa Maventan käyttööotto on aika suoraviivainen prosessi:

1. Yhtiön-paramereihin tallennetaan Maventan avaimet.
  2. Yhtiön-paramereihin valitaan "Verkkolasku_lah"-kohtaan "Maventa-verkkolaskut" jos otetaan käyttöön myös laskujen lähetys.
  3. Käynnistetään "maventa-api.php" automaattinen verkkolaskujen nouto halutulla syklillä. (Tämä operaatio suoritetaan Pupen toimesta).
  4. Jos laskujen lähetys otetaan käyttöön niin tarkistetaan asiakasrekisteristä asiakkaiden verkkolaskutunnukset ja laskujen kanavointitiedot. (Pupessa laskut kanavoidaan oletuksena operaattorin tulostuspalveluun, joten jos asiakas haluaa tulostaa jotain laskuja omalle tulostimelle ja laittaa vain osan laskuista operaattorille niin tuo "Laskun kanavointitieto"-kenttä on tärkeä säätää asiakasrekkarissa kuntoon ennen kun verkkolaskutus otetaan käyttöön).

Lisätietoja Pupesoftista info@devlab.fi