Ohjelmistotaloille

Maventa Verkkopalkan avulla yritykset voivat lähettää palkkalaskelmia suoraan palkansaajien verkkopankkeihin. Palvelu on suunnattu palkanlaskentaohjelmistoille, jotka voivat rajapintamme kautta lähettää verkkopalkkalaskelmia.

Ohjelmistonne tuottaa Payslip XML formaatissa (http://www.tieke.fi/display/verkkopalkka/PayslipXML_v.2.0) palkkalaskelmat ja välittää ne rajapintaan.

Maventa Verkkopalkka perustuu pankkien salausteknologiaan ja laajasti käytössä olevaan verkkopalkan esilläpitotekniikkaan.

Lisätietoa Maventa Verkkopalkasta saatte Maventan myyntitiimiltä puhelimitse 010 219 34 00 tai sähköpostitse sales@maventa.com