Yleistä

YLEISTÄ

Jos työnantajallasi on käytössä verkkopalkkapalvelu, myös sinulla on mahdollisuus saada palkkalaskelmasi verkkopalkkapalvelun kautta.

Verkkopalkkapalvelu eli sähköinen palkkalaskelma tarjoaa omat palkkatietosi nähtäväksi, mikäli käytössäsi on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Palkkalaskelmia säilytetään palvelussa 18 kk. Jos haluat säilyttää laskelmiasi pidempään, voit tallentaa tai tulostaa ne itsellesi.
Jos saat ilmoituksen: ”Ei palkkalaskelmia”, niin varmista ensin, että olet kirjautunut verkkopankkiin henkilökohtaisilla tunnuksillasi.
Ohje-sivulta pääset palaamaan takaisin palkkalaskelmiin valitsemalla vasemmassa yläkulmassa olevan linkin Develore Payslips.

PALKKALASKELMAT

Sisäänkirjautumisen jälkeen näet viimeiset palkkalaskelmasi. Selaa laskelmalistaa oikea-vasen nuolilla. Kun klikkaat laskelman kohdalta, niin laskelma avautuu. Laskelma suljetaan oikean yläkulman rastista.
Verkkopalkkapalvelusta voi laittaa myös viestin palkkatoimistoosi, mikäli työnantajasi on sallinut tämän. Valitse Palkkalaskelmanäkymässä Sähköposti palkanmaksajalle.
Voit katsella palkkalaskelmaasi modernilla tyylillä tai perinteisellä tyylillä. Kyseessä on vain ulkoasullinen ero, tietosisältö on molemmissa sama.

TALLENNUS JA TULOSTUS

Valitse palkkalaskelma-näkymästä Tulosta. Palkkalaskelma avautuu uuteen erilliseen selainikkunaan. Tämän jälkeen voit tulostaa ja tallentaa laskelman käyttäen selaimen omia tulostus- ja tallennustoimintoja.

KIELI

Palvelun kielen voit vaihtaa Viimeisimmät palkkalaskelmasi -sivun oikean yläkulman painikkeista Suomeksi / På svenska / In English. Tällöin palvelun toimintojen kieli muuttuu. Palkkalaskelman kielisyyttä palvelussa ei voi muuttaa. Jos haluat vaihtaa palkkalaskelman kielen, ole yhteydessä palkanmaksajaasi.

ULOSKIRJAUTUMINEN

Uloskirjautuminen tapahtuu Viimeisimmät palkkalaskelmasi -sivun oikean yläkulman painikkeesta Kirjaudu ulos.