Uusi kirjeluokka valittavissa PDF-aineistojen lähetyksessä

PDF-aineistojen lähetys palvelussa on nyt kirjeiden lähetysluokaksi valittavissa Economy tai Priority.

Aikaisemmin kirjeluokkaa ei pystynyt valitsemaan vaan kirjeet menivät aina Priority-luokassa. Priority on edelleen oletusasetuksena, jos luokaa ei käy muuttamassa PDF-aineistojen lähetyksen käyttöliittymästä tai määritä sitä erikseen API:n yli lähetyksen yhteydessä.
HUOM! Tämä asetus vaikuttaa ainoastaan PDF aineistojen kautta lähetettävien kirjeiden luokkaan. Tulostupalvelun kirjeluokkaa voi käydä muttamassa Maventa-tilillä kohdassa Asetukset > Laskujen lähettäminen > Tulostuspalvelun kirjeluokka