Miten kirjaudun PDF-aineistojen lähetyspalveluun?

PDF-aineistojen lähetykseen pääset kirjatumaan Maventa-tililtäsi kohdasta Dashboard > PDF-aineistojen lähetys. PDF-aineistojen lähetykseen voit myös kirjautua suoraan osoitteessa https://payslip.maventa.com/login. Kirjautuessa käytät samoja tunnuksia kuin kirjatuessa Maventa-tilille.

Kirjauduttuasi palveluun näet ylälaidassa, millä yrityksellä olet sisäänkirjautuneena Maventaan ja minkä yrityksen alta aineisto lähetetään.

Huom! Mikäli olet käyttäjänä useammalla yrityksen Maventa -tilillä huomioithan, että käyttäjätilisi voi olla yhdistettynä vain yhteen Payslip tiliin. Jos haluatte käyttää Payslip palvelua useamman yrityksen kohdalla pitää käytäjänä olla jokin sellainen käyttäjä joka ei jo löydy Payslip palvelusta.
Tai vaihtoehtoisesti nykyinen käyttäjätunnuksenne voidaan liittää jonkin muun yrityksen Payslip tiliin (teidän tulee olla käyttäjänä tämän yrityksen Maventa tilillä).

Screen_Shot_2015-03-02_at_12.00.25.png   Screen_Shot_2015-03-02_at_12.34.27.png

Huom! Jos käytät verkkolaskut.fi -palvelua ja saat virheilmoituksen "Käyttäjätunnus ja salasana eivät täsmää", tilaa uusi salasana Maventa -palveluun. Käyttäjätunnus on sama verkkolaskut.fi- ja Maventa -palvelussa mutta salasana voi olla eri. Ohjeet salasanan tilaamiseen löydät täältä