Miten lähetän PDF-aineistoja?

Alla ohjeet PDF-aineistojen lähettämiseen:

1. Kirjaudu Maventa-tilille osoitteessa https://secure.maventa.com/login. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

2. PDF-aineistojen lähetyspalveluun pääset valitsemalla PDF-aineistojen lähetys etusivun pikalinkeistä. (Huom! Linkki näkyvissä vain kun suomen kieli on valittuna)

3. Kirjauduttuasi palveluun, näet ylälaidassa, millä yrityksellä olet sisäänkirjautunut ja alalaidassa on linkki Lähetä PDF aineistoja. Klikkaa “Lähetä PDF-aineistoja” päästäksesi lähetyssivulle.

4. Lähetyssivulla valitaan ZIP tiedosto, joka sisältää PDF-tiedostoina yhden tai useamman kirjeen (yksi kirje per PDF tiedosto) ja lisäksi kirjeluokka Economy tai Priority. Klikkaa Lähetä, kun haluat lähettää tiedoton. Saat onnistuneesta toimenpiteestä vielä OK viestin.

5. Voit tarvittaessa palata listaukseen klikkaamalla "Takaisin listaukseen", jossa näet lähetetyt tiedostot ja niiden tilan.

6. Kun saamme tulostuspalvelusta kuittauksen, että kirjeet on tulostettu, saat sähköpostiosoitteeseen siitä viestin.

HUOM! PDF-aineistojen lähetystilejä voi olla vain yksi per käyttäjä.

Jos sinulla on käyttöoikeus useamman yrityksen Maventa-tiliin, voit vakioasetuksilla lähettää vain yhden yrityksen nimissä PDF-aineistoja.

Mikäli haluat lähettää PDF-aineistoja esim. useamman konserniyhtiön Maventa-tililtä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa support@maventa.com niin avaamme PDF-aineistoljen lähetyksen haluamillenne yrityksille maksutta.

Varmista, että kirjeasettelut on tulostuspalvelun vaatimusten mukaiset:

Kirjeen tärkeimmät asetukset ovat 10mm marginaalit vasemmassa laidassa ja ylhäällä, sekä ikkunakuoren alareunan mitta 85mm yläreunasta.

Kaikki teksti joka on tämän 85mm sisäpuolella voi näkyä ikkunasta.

Kirje pakataan ikkunalliseen C5-kirjekuoreen, jolloin ensimmäisellä sivulla (A4) oleva osoite tulee näkyviin ikkunasta.

Lähettäjä- ja vastaanottajatiedoille tulee jättää tilaa jokaisen kirjeen ensimmäiselle sivulle sunnitteluohjeen mallin mukaisesti. Vastaanottajan osoitetiedot tulee merkitä siten, että kirjeet ovat konelajittelukelpoisia. Vastaanottajan tiedot merkitään seuraavasti: