Maventa Customer Care

Tia Oct 21 (FIN) Maventa / Ilmoitukset

Hyvä Maventa tukisivuston käyttäjä,

Maventan tukisivusto uudistuu 1.11.2016. Uudistus koskee pääasiassa sivuston ulkonäköä ja käytettävyyttä. Uudistuksen tarkoituksena on tehdä tiedonhakemisesta helpompaa, jotta käyttäjä saisi mahdollisimman paljon tietoa tehokkaasti tukisivustomme kautta ja samalla tehdä sivusto houkuttelevan näköiseksi tiedonhakuun. Tukimateriaaliin ei tule muutoksia, joten sisältö pysyy ennallaan.

Sivua tullaan ensimmäisen vaiheen jälkeen vielä kehittämään ja parantelemaan, joten 1.11.2016 voimaan tuleva uudistus ei tule olemaan lopullinen.

Maventan asiakaspalvelu toivottaa kaikille mukavaa syksyn jatkoa!

Rosa Sep 14 (FIN) Maventa / Ilmoitukset

Maventan uusi skannauspalvelu otettiin käyttöön keväällä 2015 ja viimeisen vuoden aikana olemme tehneet toimenpiteitä palvelun laadun varmistamiseksi. 

Tulemme sulkemaan vanhan skannaupalvelun 1.11.2016, jonka jälkeen käytössänne on vain uusi skannauspalvelu. Lähetämme vanhaa skannauspalvelua käyttäville asiakkaillemme sähköpostiviestin aina, kun toimittaja on lähettänyt laskun vanhaan skannaupalveluun, jotta asiakkaamme tunnistavat ketä toimittajia tiedottaa muutoksesta.

Pyydämme ilmoittamaan toimittajille alla olevat skannauspalvelun osoitteet, jos ette ole niitä vielä tiedottaneet. Huom! Sarjanumero on yrityksenne y-tunnus ilman väliviivaa.

 

Esimerkiksi, jos y-tunnuksenne on 1234567-8, uusi skannausosoitteenne on:
 
invoice-12345678@kollektor.fi 
 
Yritys Oy
12345678
PL100
80020 Kollektor Scan

 

Katso myös ohjeet skannauspalvelun käyttöön: 

http://support.maventa.com/entries/20699917-Mitä-tulee-huomioida-skannipalveluun-lähetettävien-laskujen-käsittelyssä.

 

HUOM! MIkäli käytätte riviskannausta (PL 854, 00019 SSC tai rowscans@maventa.com), muutos ei koske tällä hetkellä vielä teitä.

Tia Sep 13 (FIN) Maventa / Ilmoitukset

Asiakaspalvelumme kouluttautuu torstaina ja perjantaina 22.-23.9.2016. Koulutuspäivien vuoksi asiakaspalvelumme on suljettu. 

Tänä aikana voitte jättää meille tukipyynnön, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 

Ystävällisin terveisin,

Maventa Customer Care

Tapio Sep 12 (FIN) Maventa / Ilmoitukset

26.9.2016 - Tekninen ongelma palvelussa korjattu. Palvelu toimii normaalisti. Jos havaitset ongelmia liitetiedostojen välittymisessä niin olethan yhteydessä viipymättä asiakaspalveluumme.

 

Maventasta Logica-operaattorille (CGI) lähetettävien laskujen liitteet eivät välity tällä hetkellä laisinkaan.

Laskun alkuperäinen kuvatiedosto välittyy onnistuneesti, mutta liitteinä olevat PDF-tiedostot eivät välity tällä hetkellä.

Ongelma on tiedossa ja korjataan parhaillaan, mutta tarkkaa aikataulua ei valitettavasti voida antaa.

Rosa Jul 11 (FIN) Maventa / Tulostuspalvelu

Maventa-tilillä on nyt valittavissa myös värillinen tulostus mustavalkoisen tulostuksen lisäksi.

Lasku on pieni, mutta tärkeä osa yrityksesi asiakasviestintää. Värillisellä tulostuksella varmistat, että lasku on yrityksesi ilmeen mukainen sekä sähköisesti että paperilla.

 

 Asetukset > Laskujen lähettäminen

Snip20160711_6.png

 

Mikäli käytössäsi on Maventan laskupohja, voit myös ladata yrityksesi logotiedoston Maventa-tilille, jolloin Maventan muodostamaan laskukuvaan lisätään yrityksesi logo oikeaan yläreunaan (kts. PDF-esimerkki).

 

Asetukset > Ulkoasuasetukset 

Snip20160711_10.png