Maventa Connectorin avulla laskuja voidaan noutaa kahdella tapaa. Suosittelemme keskustelemaan ohjelmistotoimittajan kanssa siitä, kumpi tavoista soveltuu paremmin kyseiselle ohjelmistolle.

1) Laskut tallennetaan alihakemistoihin per lasku

Alihakemiston nimi muodostuu yrityksen y-tunnuksesta ja laskunumerosta esim. 12345678_123. Alihakemiston sisällä on laskuaineisto (.xml), laskukuva (.pdf) sekä mahdolliset liitetiedostot. Tiedostot nimetään laskunumeron mukaan esim. invoice_123.xml & invoice_123.pdf. Tämän asetuksen saa aktivoitua valitsemalla Maventa Connectorissa kohdan "Tallenna vastaanotetut alihakemistoihin".

2) Laskut tallennetaan samaan kansioon (Connector oletus asetus)

Jos kaikki laskut tallennetaan samaan kansioon (IN), laskuaineiston (.xml) ja laskukuvan (.pdf) + mahdollisten liitteiden tiedostonimen eteen lisätään automaattisesti laskun yksilöllinen ID esim. 1532affe-7868-48ec-xxxx-8bb4d82exxxx_invoice_1499541.xml, 1532affe-7868-48ec-xxxx-8bb4d82exxxx_invoice_1499541.pdf ja 1532affe-7868-48ec-xxxx-8bb4d82exxxx_attachment_1499541.pdf.